duminică, 18 august 2013

Invertor auto, 12V la 220V 1500W Pret Promo

AC inverter, pret de la 45 lei, Invertor auto 2000W (unda pura),  Invertor auto 300W pret promo,  Invertor 1500W (unda pura) pret importator, invertoare curent 200w, adaptor de la 12V la 220V, pret promo invertoare auto, invertor auto la preturi accesibile, Invertor auto magazine, preturi, oferte, comparati preturile magazinelor online la Invertoare auto gasiti cel mai mic pret, cumparati cel mai ieftin Invertor auto, Invertor auto DC/AC


Un invertor auto este un dispozitiv simplu care utilizeaza bateria auto pentru a alimenta aparate electrice. De exemplu, dar fara a se limita la acestea, un televizor, laptop sau telefon mobil pot fi usor alimentate cu un invertor auto de 1500w. Cei care calatoresc ii vor gasi destul de multe utilizari avantajoase deoarece este ieftin si usor de folosit. Invertorul auto fie se conecteaza la bateria masinii prin priza de bricheta, fie prin clesti direct de baterie. Una dintre principalele utilizari este cea de divertisment, pentru a incarca diferite obiecte, pentru a asculta muzica sau chiar si pentru lucru. 
Puteti conecta invertorul chiar si la DVD atunci cand va aflati la drum. Rulotele pot folosi invertoare auto de 3000w pentru a conecta diferite aparate de bucatarie. Consumatorii trebuie sa stie cum functioneaza un invertor auto, ce capacitate are si ce limite. O parte dintre aceste invertoare auto sunt foarte elaborate si includ numeroase utilizari in timp ce altele sunt destul de simple, au doar o singura priza sau un port USB. Familiile pot utiliza un invertor auto 2000w pentru a alimenta un joc pe TV sau DVD. Este important sa alegeti un invertor auto care se potriveste nevoilor dumneavoastra, precum si cerintelor electrice. Evitati expunerea acestora la lumina directa a soarelui, in preajma surselor de apa sau alte lichide si intodeauna cititi cu atentie manualul de utilizare. Temperatura ideala a unui invertor auto este intre 50 si 80 grade.





Livrare gratuita, vezi aici lista cu invertoarele auto 12v 220v disponibile in stoc:





























           







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu