vineri, 23 octombrie 2015

UPS 500VA (300W) sinusoida pura centrale termice

ups centrale termice, ups protectie centrala, termica, pret ups centrala termica, ups sinusoida pura, ups centrale, centrale termice, centrala, stabilizator centrala termica, sinusoida pura 500va, ups 500va, sinusoida pura 500va, sinusoidal pura,  sinusoidal pura ups, ups 500va, pura sinusoida 500va, 500 300w, ups 500va centrale termice invertoareautocufuncţiedeups


UPS 500VA (300W) sinusoida pura centrale termice functioneaza impreuna cu o baterie si intra automat in functiune in momentul in care se intrerupe curentul electric.
Performanta sa este asigurata de: functia inverter instantanee la caderea tensiunii de retea, afisajul complex LCD, unda sinusoidala pura, controlul cu microprocesor, functia de stabilizare a tensiunii, protectia la scurtcircuit si suprasarcina, protectia la intreruperea tensiunii de retea, incarcarea rapida a acumulatorului, avertizarea acustica la caderea tensiunii de retea, rezistanta la fluctuatii de tensiune si temperatura.
Acest dispozitiv se inscrie in gama profesionala a sistemelor neintreruptibile automatizate, fiind special conceput pentru siguranta pe timp limitat a cazanelor / centralelor termice pe combustibil solid / lemne, in cazul intreruperii curentuiui electric de la retea, dar nu numai. Acesta poate fi folosit si pentru orice alt aparat care functioneaza in permanenta pe curent electric, al carui putere nu depaseste 300W.
Caracteristica principala o constituie forma undei tensiunii electrice la iesire, in cazul functionerii pe baterie, care este pur sinusoldala, adica identica cu cea existenta la retea. Constructia de o maniera robusta la parametrl superiori, asigura o functionare in sarcini de lunga durata, propotional cu performantele acumulatorilor folositi, avand si functie de redresor pentru bateria sistemului. ln cazul unei pene de curent, protectorul confera siguranta si protectia automata a cazanului pe combustibil solid / lemn / gazeificare prin furnizarea instantanee a curentului electric alternativ in scopul alimentarii pompelor de recirculare si a hidroforului. Durata de functionare este data si de caracteristicile bateriei folosite. Aceasta poate fi intre 2 si 48 de ore.
Putere: 500VA (300W)
Tensiune baterie: 12Vcc
Curent incarcare baterie: max. 6A
Tensiune incarcare baterie: 13,8Vcc ±0,5Vcc
Tensiune intrare: 145 ÷ 260Vca
Tesiune iesire: 190 ÷ 245Vca mod stabilizator si 220Vca mod invertor
Frecventa intrare: 50Hz
Frecventa iesire: 50Hz (dependenta de cea de la intrare)
Temperatura optima de lucru: 0 ÷ +40°C
Umiditatea admisa: 10 ~ 90% (fara condens)
Protectie: suprasarcina, subtensiune, supratensiune

PARAMETRII DE FUNCTIONARE:
Pentru un consumator de cca 100 W:
- cu baterie de 65 Ah se asigura o autonomie de 208 minute
- cu baterie de 120 Ah se asigura o autonomie de 384 minute
- cu baterie de 180 Ah se asigura o autonomie de 576 minute
Pentru un consumator de cca 200 W:
- cu baterie de 65 Ah se asigura o autonomie de 97 minute
- cu baterie de 120 Ah se asigura o autonomie de 180 minute
- cu baterie de 180 Ah se asigura o autonomie de 270 minute




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu