duminică, 17 iunie 2012

Transformator de la 220v la 110v 300w - Pret Promo

convertor 240v-120v / 220v-110v pret promo transformator 110 electronice din usa, canada sau japonia



 Detalii si Pret Promo.Transformator 220v-110v 300w






Tensiune alimentare 220v.

Tensiune la iesire 110v.

Putere maxima in varf de sarcina 300w (timp scurt functionare)

Putere nominala optima 200w (functionare indelungata)






Nota importanta: Cum alegem transformatorul /convertorul de la 220 la 110 volti

1) Pentru a determina corect transformatorul de tensiune de care aveți nevoie, trebuie să cautați consumul aparatului in waţi . Puteţi găsi aceste informaţii menţionate pe eticheta producătorului aparatului situată pe partea din spate sau in partea de jos a aparatului sau în secţiunea Specificaţii a manualului de utilizare.

2) Va recomandam sa folositi un transformator de tensiune ,cu putere de cel puţin 25% mai mare decât aparatul. Unele aparate, cum ar fi unelte electrice, motoare, imprimante laser si televizoare au nevoie de un convertor cu o capacitate de cel puțin 2 ori mai mare. Acest lucru se datorează faptului că aceste aparate necesită o creştere de putere atunci când sant pornite.

Watts poate fi abreviat ca W pe aparatul dumneavoastră. Totuşi, dacă nu puteţi găsi Watts sau W pe eticheta aparatului dumneavoastră, puteți gasi puterea consumata in amperi A. Amperajul se poate converti in Watti pentru a determina consumul aparatului.


                                         



Un comentariu:

  1. Foarte util acest blog ,am primit din America o masina de tuns pentru caini si aveam nevoie de un transformator pentru 110 volti.
    Am cumparat initial unul de la o casa de langa piata alba iulia care nu a tinut nici 5 minute si sa stricat (nu am primit nici garantie )
    Am citit aici despre transformatoare si am cumparat unul de la magazinul unde duce linkul de care sant foarte multumita ,merge de aproape 2 luni zi de zi.

    RăspundețiȘtergere