duminică, 13 iulie 2014

Scade factura la curent 30% pentru acelasi consum electricitate pentru IMM-uri

reducere 30% electricitate pentru IMM-uri, pret redus electricitate pentru IMM-uri, scade costul energiei electrice la pensiunea ta, reducere factura de curent pentru hoteluri, ateliere, fabrici, pret redus energie pentru fermieri, cel mai mic pret electricitate pentru IMM-uri, schimba furnizorul de electricitate pentru IMM-uri, redu costurile la curent in atelierul tau, energie ieftina pentru producatorii de mezeluri
Cel mai bun pret la curent in toata tara!
Plateste mai putin pentru acelasi consum de curent!

Intr-o societate dependenta de tehnologie, energia electrica este unul dintre motoarele care pun lucrurile in miscare. Cu toate acestea, statutul sau de consumabil si costurile pe care trebuie sa le suportam pentru a beneficia de acest serviciu ne determina sa cautam in permanenta noi moduri de a micsora factura la energie.




Intr-o lume in care energiile verzi sunt din ce in ce mai valoroase, ce metoda de a tine legatura clientii poate fi mai eficienta decat… online-ul? Ne place sa ne gandim la internet ca la varianta verde a comunicarii traditionale. Pentru ca nu mai avem nevoie de hartii si pentru ca totul se poate petrece aici mai repede si mai eficient decat in orice alt mediu.
In calitate de furnizor de energie electrica si adept convins al energiilor verzi, EP Power isi propune sa se mentina ca cel mai profesionist furnizor de pe piata din Romania. Suntem, asadar, la dispozitia tuturor consumatorilor prin live chat, unde ne mandrim cu un timp de raspuns mai scurt de 2.3 minute, sau prin e-mail, unde va vom raspunde in cel mult 20 de minute!
Va oferim acces la propriul dumneavoastra cont de client EP Power, unde, o data logat, puteti vizualiza oricand istoricul facturilor si ne puteti trimite indexul contorului pentru eliberarea urmatoarei facturi.
Cu noi aveti acces la toate informatiile care conteaza si ne puteti adresa orice fel de intrebari cu certitudinea ca veti primi un raspuns sincer si complet. Tocmai pentru ca suntem in plina dezvoltare, apreciem sustinerea contractorilor nostri.
Aveti un prieten care doreste sa schimbe furnizorul de energie electrica al companiei sale? Recomandandu-i EP Power, veti beneficia amandoi de 30 de euro reducere la factura! Si acesta este doar unul din avantajele de a fi online…
In mod evident, comunicarea este principalul motiv pentru care ne construim prezenta si pe internet. Desi in acceptiunea noastra accesul la situatia contului si a facturii dumneavoastra reprezinta aspectul esential al comunicarii cu furnizorul de energie, accesul la orice alt fel de informatii din domeniu este si el foarte important.


Am pregatit astfel pentru dumneavoastra o sectiune cu Noutati, unde vom trata cele mai importante stiri din domeniul energiei electrice. Alaturi de aceasta veti gasi Blogul nostru, cu articole utile referitoare la relatia client-furnizor. Nu in ultimul rand, v-am pregatit o sectiune de Intrebari si Raspunsuri in care, speram noi, am acoperit toate problemele care v-ar putea preocupa, cel putin la un prim contact cu EP Power.
Pe langa toate acestea, echipa EP Power va sta oricand la dispozitie daca veti dori sa ne contactati. Nu facem din prezenta noastra online o prioritate, ci mai degraba o completare a comunicarii traditionale pe care am stabilit-o deja in cele mai bune conditii.
Dorim sa va oferim alternative si nu numai in domeniul energetic!
V-ati putea imagina o lume fara energie electrica? Noi nu, si tocmai de aceea ne-am dedicat in exclusivitate acestui domeniu al furnizarii de energie, punand un accent deosebit pe exploatarea surselor regenerabile. In secolul al XXI-lea curentul electric nu este un lux, ci o necesitate vitala.
In tot acest proces complex, satisfactia clientului in relatie cu energia electrica ocupa un loc central. Prin urmare, obiectivul oricarui furnizor ar trebui sa fie acela de a oferi beneficii reale si un serviciu valoros, performant si modern fiecaruia dintre consumatorii sai.
Un client satisfacut este un client convins ca a facut cea mai buna alegere pentru afacerea sa. Intrucat liberalizarea pietei de energie este departe de a se fi consolidat, foarte multi consumatori inca au nevoie sa fie informati si indrumati pentru a-si valorifica dreptul de a alege.
Simplificarea optiunilor si standardizarea procedurilor de contractare respectiv de implementare a unui plan tarifar constituie doua aspecte cheie in relatia furnizor-consumator. Clientii au nevoie de transparenta totala pentru a putea aprecia valoarea unei oferte si, acolo unde este cazul, de explicatii sustinute astfel incat nici o notiune sa nu ramana neinteleasa.
O data inceputa o colaborare, este absolut necesar ca furnizorul sa mentina o interactiune constanta si amiabila cu consumatorul. Problemele trebuie adresate cu incredere si rezolvate cu promptitudine, complicatiile tratate cu interes maxim.
Nu in ultimul rand, furnizarea unor informatii precise in legatura cu fiecare etapa a colaborarii, respectiv momentele de modificare a tarifelor sunt si ele strans legate de satisfactia clientului in relatie cu energia electrica.
Nu in ultimul rand, furnizarea unor informatii precise in legatura cu fiecare etapa a colaborarii, respectiv momentele de modificare a tarifelor sunt si ele strans legate de satisfactia clientului in relatie cu energia electrica.
Monopolul pietei de energie a fost caracterizat pentru prea multa vreme de dictatura unui furnizor unic. Poate ca romanii s-au obisnuit mult prea usor si s-au resemnat apoi in fata numeroaselor pene de curent si a facturilor usturatoare.
O data cu liberalizarea pietei, se asteapta insa o schimbare semnificativa de optica. Acum, cand clientii au, in sfarsit, posibilitatea de a decide cine le va furniza energia electrica, se asteapta ca aceasta colaborare sa isi modifice conotatiile.
Daca cititit acest articol o faceti, cel mai probabil, pentru ca v-ati gandit macar o data pana acum ca trebuie sa renuntati la furnizorul actual. Toate acele motive care v-au impins in directia de fata constituie o dovada clara a lipsei de satisfactie…
In momentul in care veti fi pe punctul de a rezilia contractul si a incepe colaborarea cu un alt furnizor, este indicat sa aveti in vedere mai multe aspecte. Incepand cu increderea pe care v-o inspira compania respectiva si incheind cu transparenta contractului si a planului tarifar propus, nu uitati sa verificati fiecare nemultumire pe care ati avut-o prin experientele anterioare. Discutand si informandu-va aveti posibilitatea sa va convingeti daca alegerea va fi una inspirata sau… nu.

Daca schimb furnizorul, voi avea probleme de alimentare cu energie?

Potrivit Autoritatii Nationale de Reglementare a Energiei – ANRE – schimbarea furnizorului este o procedura 100% legala si gratuita. Fiecare consumator are dreptul de a alege dintre firmele licentiate furnizorul preferat, astfel incat tarifele aplicate si termenii contractuali sa fie mai mult decat satisfacatori.
Datorita liberalizarii pietei de energie, aveti posibilitatea sa beneficiati de servicii ireprosabile si de o factura mai mica la energia electrica, luna de luna. Daca doriti sa va schimbati furnizorul, trebuie sa stiti ca o puteti face fara nici un risc, fara a vi se intrerupe furnizarea, fara sa trebuiasca sa initiati proceduri de recablare – cu alte cuvinte, fara nici o complicatie!
Tocmai pentru ca aveti dreptul sa faceti orice doriti cu banii dumneavoastra, va puteti astepta ca schimbarea furnizorului sa decurga fara sincope in alimentare si fara modificari de ordin tehnic. Ulterior ultimei citiri a contorului, consumul va fi transmis, de catre distribuitor, noului furnizor.
Pentru o mai buna intelegere a acestui proces si pentru a va asigura ca nu aveti de ce sa va temeti cand faceti acest pas, este important sa stiti ca furnizorul si distribuitorul de energie constituie doua entitati separate (conform modificarilor directivei europene nr. 54/2003 din anul 2007).
Furnizorul de energie presteaza un serviciu de facturare respectiv incasare a contravalorii energiei electrice consumate. Obligatiile contractuale ale acestuia prevad totusi asigurarea calitatii serviciului de distributie a energiei electrice. In acest scop, furnizorul incheie un alt contract, cu operatorul de distributie.
Acest operator presteaza un serviciu de distributie a energiei electrice achizitionate de catre furnizor, prin reteaua electrica de distributie si prin instalatia de alimentare, la locul de consum al clientului.
Prin urmare, atat reteaua de distributie cat si instalatia electrica de alimentare a locului de consum sunt in proprietatea, administrarea si exploatarea operatorului. Acesta este direct responsabil de functionarea instalatiilor electrice de alimentare la parametrii minimi prevazuti de Standardul de Distributie.
Acelasi operator de distributie gestioneaza energia electrica consumata in zona sa de retea, raspunzand in mod direct de calitatea masurarii energiei electrice, a citirii contoarelor si a corectitudinii cantitatilor facturate, pe baza carora furnizorul emite facturile de energie electrica.
Reintarind raspunsul initial, NU – schimbarea furnizorului nu necesita intreruperi sau interventii la instalatia de alimentare cu energie electrica, prin urmare nu aduce cu sine nici un fel de probleme. Chiar daca schimbati furnizorul, operatorul ramane acelasi, astfel incat nimic nu ar trebui sa se altereze.
Singurele situatii in care puteti avea de-a face cu anumite discontinuitati de alimentare sunt intreruperile accidentale sau cele programate in conditiile legii!

Vreau sa schimb furnizorul – cum procedez?


Cel mai important pas in privinta liberalizarii pietei de energie a fost facut pe data de 1 iulie 2007. Incepand de atunci orice consumator are dreptul de a renunta la serviciile scumpe si nepeformante ale actualului furnizor, pentru a trece la un nou furnizor de energie electrica si a beneficia de termeni contractuali mult mai avantajosi.
Cu toate acestea, foarte putini consumatori isi exercita acest drept, cei mai multi dintre ei nestiind cum sa procedeze. In conditiile in care piata a fost monopolizata mult prea mult timp si consumatorii romani s-au obisnuit cu facturile usturatoare si penele repetate de curent, putini isi inchipuie acum ca au optiuni.
Considerati ca afacerea dumneavoastra ar avea mult mai multe de castigat prin obtinerea unui contract decent si un plan tarifar mai apropiat modului in care functioneaza aceasta? V-ati saturat pur si simplu sa tolerati abuzurile actualului furnizor de energie? Iata ce trebuie sa stiti.
Procesul de schimbare a furnizorului este unul extrem de simplu. Poate fi realizat in 4 pasi precisi, fiind conditionat doar de timp si de promptitudinea cu care veti achita facturile aferente furnizorului actual.
Etapa 1 consta in contactarea noului furnizor. Ideal ar fi sa consultati cel putin doua sau trei oferte inainte de a opta pentru un nou furnizor. O data ce v-ati hotarat, veti avea de negociat contractul de furnizare, procesul de transfer urmand sa fie incheiat in termen de maxim 60 de zile.
Etapa 2 presupune contactarea actualului furnizor si notificarea in scris a acestuia cu privire la decizia de terminare a contractului. Anuntul trebuie facut cu minim 30 de zile inaintea termenului limita si, de asemenea important, trebuie sa specifice cu exactitate data de la care se va realiza oficial schimbarea furnizorului.
Etapa 3 implica totala dumneavoastra cooperare pentru achitarea tuturor facturilor de energie emise de actualul furnizor. La acest capitol este important sa stiti ca daca refuzati sa va indepliniti aceasta obligatie riscati sa nu puteti schimba furnizorul!
Etapa 4 implica primul contact al noului furnizor cu contorul dumneavoastra. La data agreata prin contract si comunicata vechiului furnizor, noul prestator de servicii se va deplasa la sediul dumneavoastra pentru a citi contorul si a inregistra indexul de pornire. Acesta va servi ca punct de reper esential pentru emiterea primei facturi, conform termenilor stabiliti.
Dupa cum puteti observa, nimic nu pare prea complicat sau solicitant in tot acest proces. Adevarata provocare consta in a face cea mai buna alegere, printr-o studiere atenta si cu maxima seriozitate a pietei.
Aveti intrebari in legatura cu procedura de schimbare a furnizorului de energie? Nu ezitati sa ne contactati si va vom clarifica orice aspect!
Schimbarea furnizorului de energie electrică se face în conformitate cu:
Legislatie in domeniul energiei electrice:
Link-uri utile
www.anre.ro    A.N.R.E. – Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei
www.minind.ro    Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri
www.opcom.ro    OPCOM – Operatorul Pieței de Energie din România
portal.transelectrica.ro    TRANSELECTRICA – Compania Națională de Transport a Energiei Electrice