luni, 29 aprilie 2013

Creste vanzarile magazinului tau online economisind bani

Investesti cu cap si platesti doar pentru rezultate.Aici gasesti cea mai profitabila investitie pentru cresterea vanzarilor online fara experti SEO sau socialmedia.




Daca detineti un magazin online si desi a-ti incercat toate metodele posibile de optimizare si tot nu santeti multumit de rezultate descoperiti mai jos o metoda simpla si economica de crestere a vanzarilor. Platiti doar din vanzari si cu efect imediat fara sa asteptati efectele luni sau chiar ani de zile.

Peste tot auzim de cresterea exploziva a comertului electronic, cu toate statisticile care arata cresterea vanzarilor online daca ar avea cineva curiozitatea sa-i chestioneze si pe propietarii de magazine online sant sigur ca cei mai multi v-ar spune ca vanzarile scad sau in cel mai bun caz stagneaza.

Multe magazine platesc sume mari pe publicitate la Google, Facebook, Shopmania sau alte siteuri de promovare dar nu stiu ca majoritatea accesarilor sant false si netarghetate ,sant clikuri de la concurenta si toate incarca nota de plata. Performantele sant mici in raport cu sumele platite iar dependenta este sigura daca nu mai platesc performantele scad rapid.
Daca doriti sa platiti numai cand vindeti si sa vedeti o crestere a vanzarilor si nu falselor accesari propunerea mea este sa apelați la o rețea de marketing afiliat care are foarte multe avantaje si creste semnificativ vanzarile iar costurile sant mici si direct proporționale cu vanzarile. Poate va intrebati de ce pe toate paginile unde navigati vedeți produse sau reclame de la Emag, F64, evoMag, Bestjobs, Altex și alții. Pentru ca aceste magazine folosesc deja platforma de marketing afiliat cu avantaje imense cum ar fi:
-acces la mii de bloguri si site-uri, unde vor fi promovate produsele tale

-program specializat de training despre cum sa iti creezi mai bine campaniile, astfel incat sa iti maximizezi vanzatile si profitul


-cresteri semnificative de trafic datorita expunerii pe foarte multe medii. Afiliatii vor promova produsele tale pe siteuri mari, pe bloguri si forumuri, in comunitati, pe Facebook sau pe Google, iar tu vei plati doar pentru rezultate!


-statistici in timp real pentru vizite, vanzari / lead-uri generate, plus o mare varietate de unelte de promovare, precum: bannere, text ads, product feeds si altele


Zeci de branduri cunoscute la nivel international dar si magazine online abia lansate



        atrag zeci de mii de vanzari si de lead-uri
cu ajutorul retelei de marketing afiliat, profitand de experienta a 21,429 de afiliati!
              Alatura-te Acum

                                               daca
-vrei sa platesti doar pentru performata si rezultate
-vrei sa primesti acces instant la 21,429 de afiliati care vor sa promoveze produsele tale
-vrei sa iti cresti traficul si numarul de vanzari generate cu un minim de efort
-vrei sa te alaturi celei mai performante platforme de marketing afiliat



cifrele vorbesc de la sine!


  • 51,836,463.13lei generati din vanzaripentru magazinele online care s-au inscris
    in retea


  • 21,429afiliati specializati,experti in online marketing, SEO, PPC (Google AdWords, Facebook, etc). Toti acesti experti iti vor promova produsele si tu vei plati
    DOAR pentru performanta!


2Parale.ro